Семінар «Сучасні технології дистанційного навчання»

13145181641 жовтня 2014 року в Інституті післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка для методистів РНМЦ з інноваційної діяльності та відповідальних за проведення дослідно-експериментальної роботи за темою: «Упровадження елементів дистанційного навчання школярів середніх загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва» в загальноосвітніх навчальних закладах проведено науково-практичний семінар на тему: «Сучасні технології дистанційного навчання».

Під керівництвом Н.В.Морзе, проректора з інформатизації навчально-наукової та управлінської діяльності Київського університету імені Бориса Грінченка, доктора педагогічних наук, член-кореспондента АПН України учасники семінару провели інтерактивну педраду щодо перспектив і перешкод використання дистанційного навчання в середній школі.
Виступ В.І.Ковальчука, керівника експерименту, заступника директора ІППО Київського університету імені Бориса Грінченка, кандидата педагогічних наук визначив напрями експериментальної діяльності до кінця 2014 року. І.П.Воротникова, старший науковий співробітник НДЛ експериментальної педагогіки та педагогічних інновацій ІППО, кандидат педагогічних наук повідомила учасників семінару про умови та перспективи створення Центру відкритої освіти для учнів та вчителів столиці.
За результатами роботи семінару створено блог centrvo.blogspot.com та заплановано проведення трьох науково-практичних семінарів для вчителів:

Програма семінару

Leave a Reply