Щиро вітаємо з ювілеєм!

shaparenkoВ осінні дні листопада старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії експериментальної педагогіки та педагогічних інновацій Галина Василівна Шапаренко святкує ювілейний день народження.
 Свято Галини Василівни – це свято для рідних, друзів, освітян, які прагнуть до незалежності й інноваційного розвитку, високих досягнень і творчості. Колеги її знають як унікальну людину, в якій гармонійно поєдналися найкращі риси українського народу – добродушність і людська простота, чистота душі і талановитість, любов до життя і нескореність, незалежність і непідкупність.
 Галині Василівні завжди вдається спонукати кожного, хто з нею співпрацює й спілкується, переосмислити самого себе, свій прожитий проміжок часу, свої досягнення. Так відбувається, бо внутрішній світ Галини Василівни сформований на високих принципах буття Людини: «Я-любов», «Я-порядність», «Я-відповідальність», «Я-щирість», «Я-проміння».  
 Галино Василівно, Ваша праця – то струмінь чистого повітря і подих осінньої мудрості. Тож хай не міліє джерело Вашої життєвої мудрості і прагнення творити, хай постійною і дієвою буде підтримка з боку освітян, розуміння – з боку колег, сприяння – з боку друзів і, головне, – підтримка усіх починань – із  боку родини.

З глибокою повагою, колектив лабораторії

Leave a Reply