Батл хорів. Пісні моєї героїчної Батьківщини

49035668 грудня 2014 року в актовій залі СШ №120, яка упроваджує громадсько-активну модель школи, відбувся фінальний етап І загальношкільного конкурсу «Батл хорів. Пісні моєї героїчної Батьківщини». Почесним гостем та головним суддею конкурсу став відомий співак та громадський діяч, засновник Міжнародного етнічного фестивалю «Країна мрій», суддя телевізійного проекту «Голос країни», фронтмен гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка.
В заключному концерті конкурсу «Батл хорів. Пісні моєї героїчної Батьківщини» взяли участь 8 класів-хорів. Треба зазначити, що в картингових етапах взяли участь 26 класів, від 2 до 11-го. Довго зберігалась інтрига, бо щільний графік гастролей Олега Скрипки та благодійницьких заходів напередодні різдвяних та новорічних свят не дозволяла призначити дату зустрічі…


І нарешті все відбулось. Одразу після гастролей групи «ВВ» в Америці (закінчились 3 грудня) Олег Скрипка завітав у нашу 120-ту. Конкурс був влаштований за форматом кращих проектів, про що зазначив сам Олег Юрійович в інтерв’ю «Новому каналу» та у вітальному слові до глядачів та учасників конкурсу. Олег Скрипка не тільки головував у журі, але й долучився до чергової волонтерської акції шкільної громади «Не будь байдужим» і разом з дітьми в’язав маскувальну сітку «Кікімора», яка вже майже готова і буде відправлена у зону АТО для бійців 25 територіального батальйону «Київська Русь».
…А несподіваних переможців конкурсу (несподіваних, бо фаворитами до самого початку вважались інші і набагато старші учні), учнів 3-А класу, їхніх батьків та вчительку Форділь Надію Іванівну за виконання пісні «Гей, там на горі, Січ іде…» Олег Скрипка особисто запросив на урочисте відкриття новорічної ялинки 19 грудня на Софійській площі у Києві.
Чекайте повідомлення про нові цікаві заходи в нашій школі, яка швидко розвивається…

Leave a Reply